Πισίνες – Spa – Σάουνα – Hammam Panagoulias Group & Co

astra pools

PANAGOULIAS ASTRAPOOLS

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει:

Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, σχεδιάζει και κατασκευάζει Κολυμβητικές Δεξαμενές – Πισίνες και χώρους υδροθεραπείας SPA, SAUNA, HAMMAM  που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους. 

 

Από το αρχικό στάδιο της μελέτης μέχρι και το τελικό στάδιο της κατασκευής, η εταιρία προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε πελάτη για την σχεδίαση, διαμόρφωση και υλοποίηση του περιβάλλοντος χώρου της πισίνας σας.

Η Panagoulias AstraPools απευθύνεται σε:

Κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτεκτονικά γραφεία και ιδιώτες. Στελεχώνεται από ομάδα μηχανολόγων και συνεργατών μηχανικών, οι οποίοι μπορούν να σας προτείνουν αξιόπιστες λύσεις για την δικές σας  ανάγκες.

Το τμήμα μελετών εξοπλισμένο με άρτια τεχνικά και σχεδιαστικά προγράμματα, σχεδιάζει και προτείνει εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες όχι μόνο του κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και των ανθρώπων που θα το χρησιμοποιούν.
Οι επιβλέποντες μηχανικοί και τα μόνιμα συνεργεία εγκατάστασης της εταιρείας εκτελούν και παραδίδουν άρτια τεχνικά έργα.

Η Εταιρεία

Η τεχνική – εμπορική εταιρεία Παναγούλιας Στέφανος & Συνεργάτες ιδρύθηκε το έτος 1999 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό τη μελέτη και εγκατάσταση και κατασκευή κέντρων υδροθεραπείας ( spa – hammam – sauna ) καθώς και κατασκευή πισίνων από την εκσκαφή ως και τη παράδοση τους.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται σε:

Στην κατασκευή πισίνων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από την εκσκαφή ως και τη παράδοση τους.

Διαμόρφωση περιββάλοντος χώρου.

Επίσης εξειδικεύεται σε:

  • Κατασκευή κέντρων υδροθεραπείας ( spa – hammam – sauna ).
Change Language »