Πισίνες – Spa – Σάουνα – Hammam Panagoulias Group & Co

astra pools

Η κατασκευή μίας πισίνας

Όταν σκεφτόμαστε τη κατασκευή μίας πισίνας, σκεφτόμαστε για την ευεξία ,την εκγύμναση , την αισθητική , αλλά και την απόλαυση που θα προσφέρει σε εμάς και την οικογένειά μας. Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει κανείς με γνώμονα τη ποιότητα , τη λειτουργικότητα και την υπευθυνότητα του κατασκευαστή της πισίνας.

Διαλέγοντας μια πισίνα μην ξεχνάτε, ότι διαλέγετε την "δική σας πισίνα".

Στην απόφαση μας αυτή δεν θα πρέπει να μας περιορίζουν τυχόν στερεότυπα του τύπου “αυτό δεν είναι εφικτό” ή το άλλο “δεν γίνεται” γιατί στην εταιρεία Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες εργαζόμαστε για την ικανοποίηση του πελάτη και για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Στην πισίνα σας μην ξεχνάτε

pis4m_0-2

Διαλέγοντας μια πισίνα μην ξεχνάτε, ότι διαλέγετε την “δική σας πισίνα”.
Μια πισίνα γερή και συμπαγή, από Μπετόν για μια ζωή, με λιτά και απέριττα κλασικά σχήματα ή με μοντέρνες γραμμές ή όπως εσείς επιθυμείτε.

Αξιόπιστοι και Έμπειροι τεχνικοί

Ιδιωτικές Πισίνες Panagoulias Group

Μια πισίνα μελετημένη από αξιόπιστους και έμπειρους τεχνικούς, που δεν θα κάνουν εκπτώσεις στο ονειρό σας. Μια πισίνα εύκολη σε λειτουργία και συντήρηση, σε πλήρη αρμονία με το σπίτι και τον κήπο σας. Μια πισίνα επιτέλους προσαρμοσμένη στα όνειρα και στην τσέπη σας.

Η κατασκευή της Πισίνας

Ιδιωτικές Πισίνες Panagoulias Group

Όταν σκεφτόμαστε τη κατασκευή μίας πισίνας, σκεφτόμαστε για την ευεξία ,την εκγύμναση , την αισθητική , αλλά και την απόλαυση που θα προσφέρει σε εμάς και την οικογένειά μας. Τέτοιες αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει κανείς με γνώμονα τη ποιότητα , τη λειτουργικότητα και την υπευθυνότητα του κατασκευαστή της πισίνας.

Το βασικό πλεονέκτημα των πισίνων μας

Το βασικό πλεονέκτημα των πισίνων που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι ο νέος συναρμολογούμενος ξυλότυπος αλουμινίου ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να μειώνουμε στο μισό το χρόνο κατασκευής της σκυροδέτησης αλλά και να διασφαλίζουμε την κατασκευή μίας πραγματικής πισίνας από ΒΕΤΟΝ.

Διαλέγετε εσείς το πώς θα επενδύσετε την επιφάνεια της πισίνας σας, με βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, χαλαζιακά κονιάματα, βοτσαλωτά, παραλία, βραχάκια κ.λ.π.

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  είναι σχεδιασμένες να σας προσφέρουν μεγάλη γκάμα εναλλακτικών δυνατοτήτων: σκάλες, γωνιακά καθίσματα, υδρομασάζ, σύστημα αντίθετης κολύμβησης για άσκηση σε μικρό χώρο, πλατύσκαλα και μπαρ μέσα στο νερό, ιδανικά για θαλασσοθεραπεία, υποβρύχιους φωτισμούς και ενσωματωμένα μέσα στην κατασκευή συστήματα σκουπίσματος και καθαρισμού.Για τον  εξοπλισμό της πισίνας η Panagoulias Group επιλέγει  προϊόντα της IML Ιταλίας.

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής κατασκευής όπως βαριά και γερή δομή, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντισεισμικότητα, καλή κυκλοφορία νερού.
Σε αυτά έχουμε προσθέσει την τέλεια στεγανότητα, τη μεγάλη ποικιλία σε τελειώματα όπως βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, χαλαζιακά κονιάματα, Βοτσαλωτά, παραλία, βραχάκια κ.λ.π. και τη μεγάλη ταχύτητα κατασκευής πισίνας μέσα σε 20 ημέρες.

Τα υλικά στεγανοποίησης  που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι αποκλειστικά του οίκου PENETRON διασφαλίζοντας έτσι την στεγανή και χωρίς διαρροές κατασκευή .

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  μελετώνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία (εγκεκριμένη Στατική μελέτη από τις Ελληνικές Πολεοδομικές Αρχές και εγκεκριμένη ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης νερού σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεύθυνσης Υγιεινής).

Με τις πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  όλοι οι συνδυασμοί σχεδίασης και τεχνοτροπίας είναι δυνατοί

Η μεγάλη ευελιξία της εταιρεία μας μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε  πισίνες όλων των διαστάσεων και σχημάτων: 

 

 • Δημόσιες, Ιδιωτικές.

 • Επαγγελματικές.

 • Ιαματικές, μικροπισίνες.

 • Υδάτινα πάρκα, τεχνητές λίμνες.

 • Πισίνες με παραλία.

 • Μικρές ή μεγάλες.

 • Υπόγειες ή υπέργειες.

 • Βαθιές ή ρηχές.

 • Ενιαίου βάθους ή με κλίσεις.

 • Εσωτερικού χώρου ή ημιυπαίθριες.

 • Απλές ή περίτεχνες. 

 

Η εξελιγμένη τεχνολογία, η μεγάλη ευελιξία και η αρχιτεκτονική σχεδίαση χωρίς συμβιβασμούς, οδηγούν την επιλογή σας στις πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες.

Ιδιωτικές Πισίνες Panagoulias Group

Το service της πισίνας

Η εταιρεια μας αναλαμβάνει υπεύθυνα και ολοκληρωμένα το τακτικο service πισίνων με μόνιμο και εξειδικευμένο συνεργείο της.

Το service της πισίνας περιλαμβάνει:

 • Έλεγχο ποιότητας νερού PH και Χλωρίου.
 • Καθαρισμό πυθμένα με χειροκίνητη σκούπα.
 • Καθαρισμό προφίλτρου αντλίας.
 • Καθαρισμό της άμμου του φίλτρου (Backwash & Rinse).
 • Έλεγχο των χημικών.

Επικοινωνία

Change Language »