Πισίνες – Spa – Σάουνα – Hammam Panagoulias Group & Co

astra pools

Υποβρύχια Παράθυρα Πισίνας

Στεγανοποίηση, σχεδίαση, μελέτη, κατασκευή & ανακατασκευή φωτιστικών ανοιγμάτων (παράθυρα), σε πισίνες και παντός τύπου κολυμβητικές δεξαμενές.

Τα υποβρύχια παράθυρα είναι αδιάβροχα και φέρουν φορτίο! Παρέχουν καθαρή θέα κάτω από την επιφάνεια του νερού.
Υπάρχουν πολλές πιθανές εφαρμογές:
  • Επιστημονική παρατήρηση.
  • Aρχιτεκτονικός σχεδιασμός.
  • Ή απλώς για αναψυχή.
Τα υποβρύχια παράθυρα είναι κατάλληλα για ιδιωτικές και δημόσιες πισίνες, τζακούζι, μεγάλα ενυδρεία, βιομηχανικά περιβάλλοντα, κατοικίες και δημόσια κτίρια, για αντιπλημμυρική προστασία ή ως χαρακτηριστικό σχεδιασμού.

Υποβρύχια Παράθυρα Πισίνας

PANAGOULIAS ASTRAPOOLS

Τα Υποβρύχια παράθυρα για κολυμβητικές δεξαμενές

Αρχικά χρησιμοποιήθηκαν σε κέντρα δραστηριοτήτων νερού για την παρακολούθηση των κολυμβητών από τους προπονητές τους. Πρόσφατα, τα υποβρύχια παράθυρα άρχισαν να χρησιμοποιούνται και σε ιδιωτικές πισίνες προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο, αρχιτεκτονικό στοιχείο.

Οι υπηρεσίες μας

UNDERWATER WINDOWS

Μελέτη - σχεδιασμός

Η AstraPools by Panagoulias Group αναλαμβάνει πλήρως την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή των φωτιστικών ανοιγμάτων από πολύ έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Τοποθέτηση

Τοποθέτηση ανοξείδωτων πλαισίων και κρυστάλλων ασφαλείας σε ήδη διαμορφωμένες υποδομές από εμάς, με πλήρη υπευθυνότητα, αξιοπιστία και άριστο οπτικό αλλά και τεχνικό αποτέλεσμα.

Στεγανοποίηση

Η AstraPools by Panagoulias Group  αναλαμβάνει την απόλυτη στεγανοποίηση της κολυμβητικής σας δεξαμενής (πισίνα) με πιστοποιημένα και επώνυμα υλικά στεγανοποίησης.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης & ηρεμίας, με καθαρή θέα, Μοντέρνο design και φυσικά Στεγανότητα.

Καθαρή θέα

Απολαύστε πεντακάθαρη θέα στην πισίνα και χαλαρώστε στον υπέροχο φωτισμό που προσφέρει ο ήλιος καθώς διαπερνά το νερό της πισίνας. Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας.

Μοντέρνο design

Ανανεώστε αισθητικά τον χώρο σας ανοίγοντας παράθυρα με θέα την πισίνα. Θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες σας και θα προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές ξεκούρασης σε εσάς και την οικογένεια σας.

Στεγανότητα

Απολαύστε το φως απο την πισίνα με απόλυτη ασφάλεια και 100% στεγανότητα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Η εμπειρία μας και η χρήση των πιστοποιημένων υλικών, εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα.

Υποστήριξη

Είτε πρόκειται για ιδιωτική κατοικία, είτε για ξενοδοχείο ή οτιδήποτε άλλο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε αυτό που ονειρεύεστε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο για πολυετή χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού και να απαντήσουμε σε όλες σας τις απορίες.

Change Language »